Over mij

Een gepassioneerde grafisch designer en front-end developer met een passie voor reizen.

 

Hallo, mijn naam is Shanice Celsa Tan. Wat leuk dat je interesse hebt in mijn online portfolio, daarom wil ik je graag bedanken dat je jouw tijd steekt in het bekijken van mijn website. 

 

Communicatie vind ik één van de belangrijkste eigenschappen in mijn ontwerpen en websites, een boodschap overbrengen waar de doelgroep zich in herkent en tegelijkertijd parallel staat aan de huisstijl van het bedrijf.

 

Na de afronding van mijn opleiding International Business and Management Studies (IBMS) ben ik mij gaan specialiseren in webdesign, grafisch design en web development, omdat ik hier mijn enthousiasme en creativiteit in kwijt kon.

 

Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan wilde ik dit werk ook graag voor mezelf gaan doen, maar ik kon dit niet alleen… Hierdoor zocht ik contact met Anne-Claire en hebben we besloten samen GET IN CTRL. op te richten! Samen zijn we een erg goed team en kunnen we diensten bieden op het gebied van web building en web marketing.

 

Bij GET IN CTRL. ben ik verantwoordelijk voor het bouwen van websites/webshops en huisstijl ontwerpen.

 

Mocht je vragen hebben of graag meer willen weten over mijn werk of werkwijze, aarzel niet om contact op te nemen met mij!

Contact
Mijn vaardigheden
Adobe Photoshop0%
Adobe Illustrator0%
Adobe InDesign0%
WordPress0%
HTML5 & CSS30%
Bootstrap 40%
SASS & LESS0%
JavaScript0%
PHP0%
Django0%

Curriculum Vitae

Nog meer weten over mijn werkervaring en educatie? Bekijk dan mijn CV!

Download mijn CV

Mijn reis portfolio

Naast mijn creatieve kant heb ik ook een avontuurlijke kant, ik houd namelijk heel erg van reizen! De mooiste plekken zien, kennis maken met andere culturen en nieuwe mensen ontmoeten… dat is voor mij echt ultiem genieten van het leven. Mijn droom is om uiteindelijk reizen & werken te combineren. Zie hieronder een aantal foto’s uit mijn reis portfolio uit o.a. China, Hong Kong, Vietnam, Australië en Indonesië.