Opdrachtgever

Get Started Design

Website

De website is uit de lucht gehaald, maar de Facebook bestaat nog wel.

Datum

Januari 2016

Categorie

Website

Over dit project

 

Verhoog je kansen op een baan met een opvallend, professioneel & persoonlijk uitziend CV. Stand-Out and Get-Noticed met de Design services van Get Started!

 

Get Started Design is opgericht in januari 2016 door Shanice. Uit eigen ervaring is ze erachter gekomen hoe moeilijk het is om aan een baan te komen, dit geldt vooral voor studenten en starters. Ook na jaren lang gestudeerd te hebben en eindelijk een mooi diploma op zak te hebben, blijft het lastig om een functie te krijgen die goed bij jou profiel past. Dit komt deels door te weinig of geen relevante werkervaring. Veel CV’s (en motivatiebrieven) zijn te standaard, werkgevers kijken daar vaak te snel overheen. Get Started Design is opgericht om mensen te helpen meer op te vallen tijdens de selectieprocedures. Door een opvallend, professioneel en persoonlijk CV te ontwerpen, hoopt zij haar steentje bij te dragen in jouw zoektocht naar de baan die bij jou past.

 

De website had ze zelf gebouwd, deze is helaas uit de lucht gehaald doordat haar focus is verschoven naar het bouwen van websites. Uiteraard doet Shanice nog steeds CV ontwerpen op aanvraag.

Logo ontwerp

Flyer en visitekaartje ontwerp